90 ballen bingo

Zoals je waarschijnlijk al weet kun je op de Nederlandstalige bingosite Bea Bingo meedoen aan veel leuke bingospellen, zoals 90-ballen bingo. Dit spel is erg populair.

Gratis spelletje spelen

casino games

Direct Spelen


Vroeger werd 90-ballen bingo vooral veel gespeeld in Spaanstalige landen in het Verenigd Koninkrijk, maar tegenwoordig is het ook erg populair in de rest van Europa. Het is net even iets anders dan de klassieker 75-ballen bingo. Als je Keno kan spelen dan kan je deze variant ook spelen.

Bij 90-ballen bingo op Bea Bingo speel je met een ander soort kaart, dan bij 75-ballen bingo. Tijdens het spel maak je kans om drie keer een prijs te winnen. Dit komt, omdat het spel verdeeld is over drie speel rondes.

Registratie

Voordat je mee kunt doen aan 90-ballen bingo op Bea Bingo moet je jezelf registreren op de site. Hierdoor maak je een spelersaccount aan. Na je registratie ontvang je ook gelijk weer een welkomstbonus van 10 euro. Met dit speelgeld kun je dus weer gratis meedoen aan 90-ballen bingo.

Bij Bea Bingo kan je net als bij Bingocams meespelen aan 90-ballen bingo door een strip te kopen van zes 3x9 rooster kaarten. Op elke kaart staan vijftien getallen afgebeeld en vijftien lege hokjes. Iedere strip met kaarten beschikt over alle van getallen van 1 tot 90. Er staan geen dubbele getallen op de kaarten. De nummers vallen steeds 1 voor 1.

Schrijf je in en ontvang tot wel 100 euro bonus op je account.