Beter Bingo

Bingo spelen op een Nederlandse platform met Nederlands sprekende chathost die je elke moment live kunnen helpen als je vragen heb. Speel nu op Beterbingo.com en ontvang gratis 5 euro op je spelers account en win hiermee duizenden euros!

Gratis spelletje spelen

casino games

Direct Spelen


Deze bingoroom is voorzien van vele bingokamers. Je kan al spelen vanaf 5 cent per kaart en minimaal 1 kaart per spel. Dus je kan het zo gek maken als je wil. Geschikt voor de kleine en grote portemonnee. Er zijn ook de VIP kamers deze zijn voor spelers die wat meer budget hebben en een kaart kunnen kopen vanaf 50 cent tot 1 euro per kaar. Alleen bij deze zijn de prijzen per lijn en volle kaart vele malen hoger dan bij de lagere kamers.

Je krijgt bijna wekelijks wel 2 tot 5 euro gratis speelgeld om te kunnen spelen. Veel spelers blijven bij beterbingo.nl spelen, omdat de de sociale kant ook heel erg op prijs stellen. Er zijn altijd Nederlands sprekende chathost aanwezig die toezicht houden,maar ook gezelligheid brengen in de bingo kamers.

Gezellig

Anno 2015 hebben gaming platforms ook een sociale kant. Tot die platformen behoort ook www.beterbingo.com en deze taak nemen ze heel serieuze en gaan hiermee zorgvuldig mee om. Het is dus niet alleen het spel, maar ook de sociale aanspraak die je hebt en krijgt tussen alle bingo lief hebbende Nederlanders. Als je wint is het altijd meegenomen en mocht je verliezen maak het niet te bont. Wie weet ontmoet jij nieuwe vrienden en kameraden voor gezellige momenten.

Schrijf je in en ontvang tot wel 100 euro bonus op je account.