Bingo Accessoires

Ook al is online bingo een ware trend, toch wordt het spel ook nog op de traditionele manier gespeeld. Voor dit spel zijn tegenwoordig heel veel artikelen op de markt. Zo zijn er verschillende kleuren en soorten bingoballetjes, bingokaarten en bingomolens. Verder zijn er ook nog heel veel nieuwe, andere producten op de markt verschenen.

Gratis spelletje spelen

casino games

Direct Spelen


De oude, vertrouwde bingomolen heeft tegenwoordig plaats gemaakt voor de Bingo Blower machine. De machine wordt vooral gebruikt in openbare gelegenheden om het bingospel er aantrekkelijker uit te laten zien. In de machine zit een ventilator waarmee de balletjes steeds naar boven worden geblazen.

In plaats van de getallen wegstrepen met een pen of potlood, kan je ze ook stempelen met een bingo dabber. Dit is een soort stempel waarmee je de getallen markeert. De bingod abbers zijn vaak online verkrijgbaar in verschillende kleuren en afbeeldingen. Zo zijn er dabbers te koop met afbeeldingen van Betty Boop of Elvis Presley.

Elektronische Bingomachine

Wanneer bingo wordt gespeeld door een grote groep, dan wordt er vaak gebruik gemaakt van een elektronische bingomachine. Dit is een soort computer met een display voor de zaal. Zo kan iedereen in de zaal zien welk getal er is getrokken.

Fervente bingospelers maken vaak gebruik van een bingokaarthouder. Dit is een kunststof plankje waar je de bingokaart in kunt stoppen. Je kunt de genoemde getallen weer aftrekken met behulp van de schuifjes. Aangezien je de getallen niet hoeft weg te strepen, kun je de kaarten dan ook zo vaak gebruiken als je wilt.

Schrijf je in en ontvang tot wel 100 euro bonus op je account.