Bingo Bash

Via je Facebook-account kun je je aanmelden voor tientallen bingogames. Een ervan is Bingo Bash. Je kunt deze game spelen op je laptop, maar ook op je tablet of smartphone.

Gratis spelletje spelen

casino games

Direct Spelen


Bingo Bash is een van de populairste bingogames van dit moment. Het wordt dagelijks gespeeld door meer dan een miljoen mensen overal ter wereld. Het is de meest bezochte bingopagina van dit moment.

Bingo Bash App

Als je een iPhone, iPad of een andere tablet hebt, dan kun je de app van Bingo Bash heel eenvoudig en gratis downloaden. Zo kun je dus altijd en overal meedoen aan een potje bingo.

Het leuke is, dat het echt een heel interactieve bingogame is. Het is niet zoals het bekende standaard bingospel dat we kennen. Bingo Bash is een echt actiespel, waarbij bingo maar een klein deel van het spel is. Zo dien je schatten te verzamelen en zien de kaarten er elke weer anders uit.

Op Facebook worden je verschillende bingogames aangeboden. Zo kan je meedoen aan het bekende bingospel, maar ook aan 30-ballen bingo, speedbingo, blackout en lettermania. Eigenlijk kun je hier elke dag wel weer een andere leuke en spannende bingogame spelen.

Naast het feit dat je op Bingo Bash lekker mee kunt doen aan een bingogame, leer je hier ook al snel nieuwe mensen kennen. Je komt hier mensen tegen van over de hele wereld. Dit maakt het spelen bij Bingo Bash dus extra leuk.

Schrijf je in en ontvang tot wel 100 euro bonus op je account.