Bingo Bink

Bingo Bingk heeft een ruim aanbod van bingospellen. Deze site heeft diverse kamers met 75-ballen, 80-ballen en 90-ballen bingogames. Je hebt hier dus volop de keuze. Elke kamer heeft zijn eigen thema en speelt met eigen patronen.

Gratis spelletje spelen

casino games

Direct Spelen


In de bingorooms kan je meedoen aan 90-ballen bingo. Hier kan je hoge jackpots winnen. Voor een bingogame in de Royal Court kun je vanaf 10.00 uur bingokaarten kopen. De room gaat in de middag open en gaat om 01.00 uur weer dicht.

Bingorooms

De Club is de populairste bingokamer op BingoBink. Dit komt, omdat je hier tal van bonussen en prijzen kunt winnen. Je kunt hier meedoen aan verschillende 90-ballen games, als Buy One and Get Two Free. Je kunt hier vanaf 17.00 uur bingokaarten kopen. De kamer is open vanaf 18.00 uur tot 0.00 uur. Je maakt hier kans op een progressive jackpot.

De Lounge is een bingoroom voor vip-spelers. Per mail krijg je van Bingo Bink een uitnodiging om bingo te spelen in de VIP room. Je maakt hier kans op mooi prijzen en bonussen.

Cloud is een populaire bingoroom op. Je kunt hier meedoen aan een potje 75-ballen bingo. In elk bingospel krijg je hier vijf winkansen.

Dit is de Speed Bingo Room. Je kunt hier meedoen aan snelle 90-ballen games. De kamer is geopend vanaf 12.00 uur tot 0.00 uur.

In Fair rooms worden de verschillende bingogames afwisselend door elkaar gespeeld. Je kunt hier dan ook meedoen aan 90-ballen bingo, maar ook aan 80- of 75-ballen bingo. Deze room is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur tot 23.00 uur.

In de verschillende bingorooms van wordt er geregeld Cash Bingo aangeboden. Dit is een miniversie van speed bingo.

Schrijf je in en ontvang tot wel 100 euro bonus op je account.