Bingolot

Je kunt je spelers rekening opwaarderen via iDeal of door te bellen naar een speciaal nummer. Door te betalen via iDeal kan je je account opwaarderen via je eigen vertrouwde bankomgeving. Als je belt naar het speciale nummer van Bingolot, dan dien je eerst de spelcode in te toetsen en af te sluiten met de hekjes toets. Zolang je aan de lijn blijft, wordt er elke dertig seconden 40 cent aan je speeltegoed bijgevoegd. De maximumduur van het telefoongesprek is twaalf minuten en dertig seconden. Je hebt dan in totaal 10, - aan speeltegoed.

Gratis spelletje spelen

casino games

Direct Spelen


Gewonnen prijzen vanaf 50 euro kun je op je bank- of girorekening laten uitbetalen. De aanvraag voor een uitbetaling wordt de eerstvolgende werkdag door Bingolot verwerkt. Als je geld op je bankrekening wilt laten storten, dan wordt het bedrag de volgende dag al op je rekening bijgeschreven. Meestal duurt het dan ook 1 tot 3 werkdagen voordat het bedrag op je rekening staat.

Spelers Limiet

Als je een nieuwe speler bent, dan geldt er een limiet van 100 euro per dag dat je mag besteden. Je bent een nieuwe speler als je maximaal vijf dagen bij Bingolot speelt en nog minder bekend bent.

Als je vragen hebt, dan kan je deze stellen via de website. Doorgaans krijg je dan binnen 24 uur antwoord. Je kunt je vragen misschien ook terug vinden in de lijst met Frequently Asked Questions

Schrijf je in en ontvang tot wel 100 euro bonus op je account.