Bonus Mokumbingo

Als speler bij Mokum Bingo kun je regelmatig profiteren van tal van leuke bonussen, zoals een welkomstbonus en een stortingsbonus. Met deze bonussen kun je weer helemaal voor niets meespelen aan een gezellig potje bingo.

Gratis spelletje spelen

casino games

Direct Spelen


Als nieuwe speler ontvang je, na je inschrijving, een welkomstbonus van 10 euro. Met dit bedrag kun je gratis meedoen aan een van de bingogames. Door mee te doen aan een van de bingospellen, maar je ook nog eens kans om een leuk geldbedrag te winnen.

Stortingsbonus

Wanneer je voor de eerste keer geld stort op je account, dan ontvang je een bonus van 200 procent tot 125 euro. Bij je tweede storting kun je profiteren van een stortingsbonus tot 50 procent op je stortingsbedrag. De bonus kan oplopen tot 100 euro.

Als je enthousiast bent over Mokumbingo dan kan je dit ook aan je vrienden laten weten. Dit kan je doen door hen een vriendenuitnodiging te sturen. Wanneer een vriend lid wordt en voor de eerste keer geld op zijn account stort, dan ontvang je de helft van het gestorte bedrag.

Je kunt er voor kiezen om je in te schrijven als VIP. Je krijgt dan meer rechten. Ook ding je mee naar de jackpot, welke kan oplopen tot maar liefst 250.000 euro.

Bingo spelen is natuurlijk erg leuk, maar je dient niet meer geld te storten dan je je kunt veroorloven. Om deze reden kun je bij Mokum Bingo een stortingslimiet instellen. Je kunt dan aangeven hoeveel geld je in een bepaalde periode maximaal wilt storten.

Schrijf je in en ontvang tot wel 100 euro bonus op je account.