Bubble en Bonanza bingo

Bubble Bingo is een mix van het klassieke bingospel en de welbekende bubblegame. Je speelt dit spel met maximaal twaalf kaarten. Naast een kans op de jackpot, kan je hier ook maximaal drie prijzen per lot winnen.

Gratis spelletje spelen

casino games

Direct Spelen


Voordat je begint met Bubble Bingo moet je eerst het aantal loten selecteren waar je mee wilt gaan spelen. Dit kan dus 1 lot zijn, maar het kunnen er ook twaalf zijn. De ballen vallen allemaal achter elkaar naar beneden. Dit gebeurt in drie fases. Bij de eerste fase speel je op de eerste lijnprijs. Er wordt dan gespeeld met een set van vijftien ballen. Wanneer je als eerste speler, de eerste lijn vol hebt, dan win je een prijs. Bij de tweede fase speel je ervoor om twee lijnen vol te krijgen. De derde fase heeft als doel om de hele kaart vol te krijgen.

Bonanza

Bingo Bonanza is net even anders dan de standaard bingogames zoals Bingo Bash. Je speelt deze game met krasloten. Je kunt hier met maximaal acht kaarten spelen per ronde. Bij Bingo Bonanza is het de bedoeling dat je 1 rij met dezelfde nummers vol krijgt, voordat alle ballen zijn gevallen. In totaal vallen er hier zestig ballen. Op de rode balk aan de rechterkant van je scherm staat het bedrag dat je kunt winnen. Deze eenvoudige, maar erg leuke bingogame kan je voor de fun en voor het echte geld spelen. Je kunt dit spel al spelen vanaf 50 cent.

Schrijf je in en ontvang tot wel 100 euro bonus op je account.