Chat Games

Heb je een account op CaliberBingo? Dan kan je hier, tijdens het bingospelen, ook nog eens gezellig kletsen met andere mensen. Je leert hier dan ook al snel veel nieuwe mensen kennen.

Gratis spelletje spelen

casino games

Direct Spelen


Wanneer je een bingoroom bezoekt, dan zie je aan de linkerkant het bingoscherm staan en aan de rechterkant het chatgedeelte. Je kunt hier ook zien welke spelers online zijn en met je dus kunt kletsen. Je ontmoet hier heel veel mensen van alle leeftijden en nationaliteiten. Aangezien CaliberBingo een Nederlandstalige site is, kun je hier gewoon in het Nederlands chatten. De ChatMaster controleert of iedereen zich aan de chatregels houdt.

Chat gedeelte

Je kunt ook meedoen aan een van de chatgames. Door mee te spelen aan een van deze games kan je wat extra geld winnen. Dagelijks zijn er ChatMasters online, waar je chatgames mee kunt spelen. Je kunt deze ChatMasters herkennen aan het kleine icoontje. Op de site van CaliberBingo staat een complete lijst met de chatgames vermeld. Enkele voorbeelden van chatgames zijn Diamond, Bingo Box en Duo.

Een van de chatgames waar je regelmatig aan mee kunt doen is Diamond. Hierbij kies je vier nummers op het bingobord. Deze vier nummers moeten een diamant vormen. Als je nummers gevallen zijn, dan win je een prijs.

Een andere chatgame waar je aan mee kunt doen is Bingo Box. Hierbij kies je op het oproepbord vier getallen. Eerst kies je twee getallen naast elkaar en dan twee getallen er meteen onder. De getallen vormen dan een vierkantje. Als je de eerste speler bent die de getallen juiste claimt, dan heb je het spel gewonnen.

Bij Duo kies je twee nummer een lijn. Als jouw nummers zijn gevallen en je deze op de juiste manier claimt, dan ben je de winnaar van het spel.

Schrijf je in en ontvang direct 5 euro gratis op je account.

Schrijf je in en ontvang tot wel 100 euro bonus op je account.