Fla Bingo

Als je bingo speelt bij Fla bingo dan kan je sparen voor gratis punten. Deze punten krijg je door mee te doen aan een van de vele chatgames op de site. Behalve de geldprijzen kun je hier dus ook nog veel punten sparen.

Gratis spelletje spelen

casino games

Direct Spelen


De gespaarde punten kun je omruilen in de spelwinkel van de site. Via je account op Fla bingo kun je een verzoek indienen om een account aan te maken in de spelwinkel. Dit kan je heel eenvoudig doen via de button berichten. Deze button vind je onder je account. Nadat je account is aangemaakt kun je inloggen in de spelwinkel en met je gespaarde punten een product kopen. Bij ieder product staat aangegeven voor hoeveel punten je deze kunt kopen. Er zijn geen kosten verbonden aan het bestellen van een product. Home

Diverse Spellen

In de winkel kun je tal van producten kopen in verschillende categorieen, als computers, huishoudelijke artikelen, elektronica, speelgoed, juwelen, accessoires, doe het zelf artikelen, cadeaukaarten en boeken. Ook kan je de gespaarde punten inwisselen voor een Flabingo speelbonus of een betaalkaart.

De punten die je kunt omruilen in de Spelwinkel kun je onder meer verdienen door mee te doen aan chatgames. Het wordt van tevoren aangekondigd wanneer je mee kunt doen aan een chatgame. Door mee te doen aan een chatgame leer je niet alleen je medespelers kennen, maar maak je ook nog kans op leuke prijzen. Iedere bingoronde wordt er weer een nieuw chatspel georganiseerd.

Schrijf je in en ontvang tot wel 100 euro bonus op je account.