Ideal Bingo

Het gros van de Nederlanders doet aan internetbankieren en betaald dan ook met iDeal. Er zijn bingosites die zich iDeal bingosites noemen, maar dit is niets anders dan een gewone bingosite. Het enige pluspunt is, dat je hier met iDeal kunt betalen.

Gratis spelletje spelen

casino games

Direct Spelen


Via dit betalingssysteem kun je dus geld overboeken naar je spelersaccount. Zo kan je weer bingo spelen in een bingoroom. Je kunt bingo spelen op een iDeal bingosite wanneer je beschikt over internetbankrekening bij de ABN-AMRO, Fortis, Postbank, SNS-bank of Rabobank.

Veilige Bankomgeving

Als je veilig bingo wilt spelen op een bingosite waar je kunt betalen met iDeal, dan betaal je hier altijd in je eigen veilige en vertrouwde betalingsomgeving. Er is dus geen verschil met een andere standaard overboeking. De iDeal bingosites zijn dan ook voor honderd procent veilig. Een iDeal bingosite speelt je bankgegevens dus niet door aan anderen.

Naast het feit dat iDeal bingo erg makkelijk is voor de spelers, is het ook voor de site zelf een handig betalingssysteem. Zo hoeft er minder tijd aan administratie besteed te worden. Dit betekent dus dat je betaling direct kan worden verwerkt. Wanneer je geld op je bingo account bijschrijft, dan staat dit er al binnen enkele seconden op. Je hoeft dus nooit lang te wachten voordat je bingo kunt spelen.

Ook als je een geldprijs hebt gewonnen, wordt dit bedrag via iDeal, op de oude vertrouwde manier, op je bankrekening bijgeschreven. Het geldbedrag staat dan ook meestal binnen 24 uur op je rekening. De volgende dag staat je winst dus al op je rekening.

Schrijf je in en ontvang tot wel 100 euro bonus op je account.