Keno Spelen

Voordat je mee gaat doen aan een potje Keno, moet je jezelf eerst aanmelden op de site. Je kunt ervoor kiezen om voor de fun of voor geld te spelen. Als je gratis speelt, dan hoef je alleen je naam en e-mailadres te registreren. Daarna kan je gelijk beginnen met gamen.

Gratis spelletje spelen

casino games

Direct Spelen


Klassieke spel

Het klassieke kenospel op Karamba.com is overzichtelijk. Het bedrag dat je wilt inzetten kun je eenvoudig aangeven door op de plus- of minknoppen te klikken. Het echte of fictieve bedrag dat je inzet is van toepassing voor elke winlijn die je hebt gekozen. Hoe hoger je inzet, hoe hoger je winst.

Bij klassiek Keno op Karamba.com kun je uit de tachtig getallen die op het bord staan afgebeeld 1 tot vijftien getallen selecteren. Dit doe je door op het speelbord te klikken. De hoogte van je winst staat vermeld in de uitbetalings tabel. Je kunt er ook voor kiezen om willekeurig een aantal getallen te selecteren. Dit doe je door op de knop willekeurig te klikken. De getallen worden dan voor je geselecteerd.

Disco Keno op Karamba.com is een leuke afwisseling op het traditionele keno spel. Je speelt hierbij met een kraskaart en op de achtergrond hoor je disco muziek. Voordat je mee gaat doen aan Disco Keno moet je je inzet bepalen. Daarna kies je met hoeveel kaarten wilt spelen. Disco Keno kan je met maximaal acht kaarten spelen. Je kunt dus zelf kiezen hoeveel kaarten je wilt inzetten. Je winkansen stijgen natuurlijk wanneer je met meer kaarten speelt. Voor wat meer actie, druk je op de Turbo knop. De ballen vallen dan sneller. Bij Disco Keno maak je kans op een jackpot van 200.000 euro.

Schrijf je in en ontvang tot wel 100 euro bonus op je account.