Vijf handige keno tips

Het spel keno is vooral gebaseerd op geluk. Toch kan je met een aantal tips het spe beinvloeden, zodat je meer kans maakt om het spel te winnen. In dit artikel lees je meer over de tips.

Gratis spelletje spelen

casino games

Direct Spelen


Speel in patronen

Bij online keno wordt er gebruik gemaakt van verschillende ritmes of willekeurig nummer te kiezen. Speel je nummers dan ook in patronen en kies niet steeds andere nummers uit. Dit kan helpen. Veel gevorderde spelers zetten altijd in op dezelfde cijfers.

Speel de bovenste twee lijnen. Probeer de bovenste twee lijnen te spelen. Speel bijvoorbeeld Speel bijvoorbeeld 1,2,5,10, 11 en nog twee andere nummers. Varieer ook je keuzes en je inzetten.

Speel 3 tot 8 spots. Speel 3 tot 8 spots en zet altijd maximaal in. Je hebt zo de grootste kans op winst. Kies nummers die niet vaak aan bod komen. Kies voor nummers die al lang niet aan bod zijn gekomen. Deze zullen in een volgende ronde eerder vallen dan veelvoorkomende nummers. Dit hoeft in de praktijk niet altijd zo te zijn, maar in theorie moeten alle nummers even vaak aan bod komen.

Kies nummers die naast elkaar liggen. Dit heeft meer met bijgeloof te maken, maar de geschiedenis heeft al uitgewezen dat het werkt. Voor meer winkansen kun je dus nummer kiezen die naast elkaar liggen, zoals de nummers 12 en 13. Er is geen bewijs dat deze methode echt werkt, maar je kunt het wellicht proberen.

Schrijf je in en ontvang tot wel 100 euro bonus op je account.