Ruby Bingo

Als startend speler bij Ruby Bingo krijg je, na je aanmelding, een welkomstbonus van 16 euro. Hiermee kan je dus gratis bingo spelen. Je krijgt deze bonus door je te registreren op de site. Nadat je je registratie hebt voltooid, ontvang je een welkomstmail met een link. Door op deze link te klikken, ontvang je de welkomstbonus.

Gratis spelletje spelen

casino games

Direct Spelen


Als je voor de eerste keer geld op je spelers rekening stort, dan kun je profiteren van een storting bonus van 300 procent tot 30 euro. De minimale storting om deze bonus te ontvangen is 5 euro. Verder kan je als speler in de eerste week tot 96 euro claimen.

Gratis Bingokaarten

Ruby Bingo biedt je regelmatig leuke acties aan, zoals gratis bingokaarten. Als je vijf kaarten aanschaft, dan krijg je er een gratis. Je kunt dan dus met zes bingokaarten spelen.

Wanneer je enthousiast bent over Ruby Bingo, dan kun je dit aan je vrienden laten weten. Door hen een vriendenuitnodiging te sturen maak je kans op een bonus van 10 euro. Je krijgt deze bonus als een vriend je uitnodiging accepteert en voor de eerste keer een storting doet op zijn of haar account net als bij bingolot kan je dus gratis geld verdienen.

Op Ruby Bingo kan je ook meedoen aan tal van originele chatgames, als Word Link, Missing Word, Movie Madness, Karaoke Queen en Trivia. Door hier aan mee te doen, maak je ook weer kans op leuke bonussen. Op de site vind je een overzicht van de chatgames.

Schrijf je in en ontvang tot wel 100 euro bonus op je account.