Smartphone Bingo

Je kunt online bingo spelen op je laptop of pc, maar het kan ook via je smartphone. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een internetverbinding. Steeds meer bingosites hebben applicaties of mobiele netwerksites ontwikkeld. Zo kan je dus, altijd en overal, je favoriete game spelen. Hiervoor dien je de applicatie te downloaden of de mobiele website te openen.

Gratis spelletje spelen

casino games

Direct Spelen


Registeren en een account aanmaken . Als je bingo wilt spelen op een mobiele bingosite, dan dien je jezelf eerst te registreren. Zo maak je een account aan. Je mag je alleen op zo een site registreren als je achttien jaar of ouder bent. Nadat je een account hebt aangemaakt, kan je voortaan overal en 24 uur per dag inloggen op de bingo site. Als je in de stad of onderweg bent en in de trein of bus zit, kun je dus even meedoen aan een bingo game. Lees altijd de uitleg goed en de bingo tips die vermeld staan op de mobiele bingo site.

Geld Storten

Wil je geld op je spelers rekening storten? Ook dit is geen probleem. Via je smartphone kun je heel eenvoudig je spelers account opwaarderen. De meeste mobiele bingosites bieden je bekende en betrouwbare betalingsmogelijkheden als PayPal en iDeal. Je weet dan dus zeker dat je op een veilige wijze betaald.

Ook via je smartphone kun je op een mobiele bingosite zelf de bingoroom uitkiezen en bepalen welke game je wilt spelen. De spelregels werken vaak hetzelfde als die van de traditionele bingogame. Net als op de bingosites voor de pc of laptop, kun je via je smartphone meedoen aan zowel een gratis als een betaald spel.

Schrijf je in en ontvang tot wel 100 euro bonus op je account.