Speed Bingo

Je speelt dan echt non-stop bingo. Het spel is erg spannend, omdat de ballen in een snel tempo naar beneden vallen. Aangezien speed bingo erg snel gaat, is het voor beginnende bingospelers vaak lastig om dit spel te winnen.

Gratis spelletje spelen

casino games

Direct Spelen


Je winstkans vergroten

Bij speed bingo draait het vooral om puur geluk, toch kan je je winkansen wel enigszins vergroten. Dit kan je doen door eerst een tijdje te oefenen met een klassieke bingogame, als 75-ballen of 90-ballen bingo. Om speed bingo te winnen moet je als bingospeler echt weten hoe online bingo werkt. Voordat je mee gaat doen aan speed bingo, is het dus een aanrader om eerst even een aantal weken te oefenen met een normale online bingogame, zoals 75-ballen of 90-ballen bingo. Je bent dan helemaal op de hoogte van alle bingoregels. Als je het online bingo eenmaal onder de knie hebt, kan je beginnen met speed bingo.

Om niets te verliezen kun je eerst een paar weken voor de fun meedoen aan speed bingo. Ook als je een ruime ervaring hebt met online bingo. Speed bingo gaat namelijk veel sneller dan een klassieke bingo variant. Zelfs als je een vergevorderd online bingo speler bent, zal je hier even aan moeten wennen.

Speel ook geen uren achter elkaar. Speed bingo is erg spannend, maar als je dit spel achter elkaar speelt, dan raak je natuurlijk ook uit je concentratie. Hiermee vergroot je de kans om te verliezen. Wissel speed bingo dan ook af met een andere bingo game.

Schrijf je in en ontvang tot wel 100 euro bonus op je account.