Voor de echte bingo fans

Ben je een bingofan, maar wil je wat meer variatie in het bingospel? Dan kan je hiervoor heel goed terecht bij Maria Bingo

Deze bingosite heeft verschillende bingokamers waar je mee kunt doen aan diverse varianten van bingo. Zo kan je meespelen aan een potje bingo in de Goudmijn bingokamer of de Patroon Thema Kamer. In deze twee bingorooms worden de 75-ballen of 90-ballen bingogames gespeeld.

Goudmijn

De Goudmijn kamer is nog redelijk nieuw op Maria Bingo en ziet er erg mooi uit. Je kunt hier dagelijks geldprijzen winnen. Ook worden er in deze kamer BOGOF acties gehouden. Dit betekent dat je de tweede bingokaart gratis krijgt van Maria Bingo. De bingokamer Goudmijn is dagelijks geopend van 09.00 tot 02.00 uur.

Thema kamer

Voor een creatief potje bingo ga je naar de Patroon Thema Kamer. Tijdens ieder bingospel wordt er, voordat de game begint, een patroon getoond. Als speler moet je dit patroon zien te behalen. Je maakt hierbij kans op de jackpot. In de Patroon Thema Kamer wordt er ook ingespeeld op speciale dagen of feestdagen. Zo worden er dan andere patronen getoond, die met deze dagen te maken hebben. De Patroon Thema Kamer is dagelijks geopend van 13.00 tot 01.00 uur.

Chatten

Tijdens het spelen in een van deze rooms, leer je ook al snel veel nieuwe mensen kennen. Je kunt hier namelijk gebruik maken van de chat functie. Het chatten met andere spelers maakt het spel nog leuker en gezelliger.