Unibet Bingo

Deal or No Deal Bingo bij Unibet Bingo. Het is hierbij de bedoeling dat je een fullhouse haalt. Daarna start het koffer spel. Bij dit spel worden de koffers weer gekoppeld aan de bingoballen. Als de juiste bal valt, dan wordt er een koffer opengemaakt. Als je genoeg koffers hebt geopend, dan kan je een bod doen. Bij deze game kun je dan ook een flinke prijs winnen.

Gratis spelletje spelen

casino games

Direct Spelen


Naast online bingo kun je bij Unibet Bingo ook gezellig kletsen met andere spelers. Je leert hier in een korte tijd heel veel nieuwe mensen kennen. In elke bingoroom is er namelijk ook een chat ruimte. Hier kom je bingospelers tegen uit de hele wereld. Je kunt er chatten over alledaagse dingen, maar ook ervaringen en tips uitwisselen over het bingospel. Ook worden er in de chatruimte geregeld chatspellen gestart, waarbij je bingo-bonusprijzen kunt winnen. Het is ook mogelijk om bingo te spelen in een Nederlandstalige bingoroom. Hier ontmoet je dan ook enkel spelers uit Nederland.

Uitbetaling winst

Bij Unibet Bingo maak je een redelijke kans om een leuk geldbedrag te winnen. Bij ongeveer 92 procent van alle games die hier worden gespeeld wint er altijd wel 1 speler een prijs. Een prijs kan worden uitbetaald bij een minimum van 50 euro. Meestal staat het geldbedrag binnen drie tot vijf werkdagen op je rekening.

Schrijf je in en ontvang tot wel 100 euro bonus op je account.