Bingo App

Speel bingo terwijl je even wacht op de trein of op de bus, of wanneer je even wilt ontspannen. App bingo speel je op ieder gewenst moment en aangezien de spelregels zeer eenvoudig in elkaar zit kan iedereen zich ermee vermaken. Kies op je smartphone voor dit bekende en gezellige spel en maak daarnaast ook nog eens kans op mooie prijzen.

Gratis spelletje spelen

bingo spelletjes

Direct Spelen

Voor je Apple apparaat kun je app bingo downloaden in de vorm van "bingo", dat je in de Apple Store kunt vinden. Je kunt de app aanschaffen via iTunes en er op die manier voor zorgen dat je op ieder gewenst moment een gokje kunt wagen.

Kies je kaart met 75 of 90 ballen en laat de getallen trekken, om te bepalen of het wellicht je geluksdag is. Met app bingo voor je iPod, iPad of iPhone zorg je dat je altijd wat te doen hebt en hoef je je geen moment meer te vervelen.

Bingo app voor android

Daarnaast is app bingo er natuurlijk ook voor Android en is dat in de meeste gevallen bovendien helemaal gratis. Je kunt het spel gewoon voor de lol spelen, maar je kunt ook spelen waarmee je echt geld kunt winnen.

Je dient dan wel een account aan te maken, net als in een online casino. Uiteraard zorgt men ervoor dat je een aantrekkelijke welkomstbonus krijgt en je volledig veilig van het spel kunt genieten. Met app bingo zorg je voor de kans op mooie prijzen, gewoon op je smartphone die draait op het Android besturingssysteem vergeet niet de spelregels eert door te nemen voordat je deelneemt aan het spel.

Schrijf je in en ontvang tot wel 100 euro bonus op je account.