De Betaalmogelijkheden

Unibet Bingo biedt je verschillende betaalmogelijkheden om geld op je spelers rekening te storten. Dit kan je onder meer doen via iDeal of met een creditcard, zoals een VISA of Mastercard. Andere betaalmogelijkheden zijn Moneybookers, Ukash, NETeller en Paysafecard.

Gratis spelletje spelen

bingo spelletjes

Direct Spelen

Via je account kun je de betaalmethode selecteren. Wanneer je via iDeal geld op je spelers rekening stort, dan staat het bedrag binnen vijf tot tien minuten op je account. Het minimumbedrag dat je via iDeal op je speler rekening kunt storten is 5 euro. Als je met een creditcard betaald dan is dit 8 euro. Je kunt ook geld laten uitbetalen via iDeal op je bankrekening of op je creditcard. Op je account kun je ook je betaalgeschiedenis bekijken

Budget instellen

Bij Unibet Bingo heb je de mogelijkheid om een budget in te stellen. Je kunt dan maar voor een bepaald bedrag bingo online spelen. Dit budget bepaalt hoeveel je per dag, per week of per maand bingo kunt spelen.

Je kunt er ook voor kiezen om een aantal dagen of maanden geen bingo te spelen. Zo kan je instellen dat je account voor zeven dagen of voor zes maanden worden geblokkeerd. Je account wordt dan niet opgeheven, maar alleen geblokkeerd.

Bij Unibet Bingo kun je in een veilige en vertrouwde omgeving geld op je account storten. Er wordt op een discrete wijze met je gegevens omgegeven. Je persoonlijke gegevens worden dus niet doorgespeeld aan andere commerciële organisaties.