Bingo Jackpot

Heel veel online bingosites bieden tegenwoordig ook het gedeelde jackpot bingospel aan. Dit is een bingogame met een gedeelde prijs. Als je dan heel dichtbij de bingo zit, maak je toch nog kans op een deel van de geldprijs. Zo ben je dus altijd een winnaar.

Gratis spelletje spelen

bingo spelletjes

Direct Spelen

Het kan soms voorkomen dat bijna alle nummers op je kaart zijn aangekruist. Er ontbreken dan enkel nog maar een of twee nummers. Het spel wordt dan heel erg spannend, want je bent bijna aan het winnen. Helaas kan het dan zijn dat een andere speler net iets eerder het laatste cijfer op zijn of haar kaart wegstreept. Bij het traditionele bingospel heb je dan pech gehad en win je niets.

Gelukkig hebben veel online bingosites bingo bonus hier een nieuw spel voor bedacht; gedeelde jackpot bingo. Bij dit spel maak je toch nog kans op een leuke geldprijs. Het komt namelijk best vaak voor dat een speler net zijn of haar geldprijs misloopt. Om dit te voorkomen is er het bingospel met een gedeelde prijs geintroduceerd.

Spelsoorten

Er zijn twee varianten van gedeelde jackpot bingo. Dit zijn de versie waarbij nog een nummer moet worden afgestreept en die waarbij er nog twee nummers moeten worden afgestreept. Als je dus nog twee nummers moet wegstrepen en een andere speler wint, dan win je dus toch nog een deel van de prijs. Je bent dus nooit een verliezer en wint vaker een leuke geldprijs.