Bingo Tips

Het kansspel bingo draait natuurlijk vooral om geluk. De uitslag kan je haast op geen enkele manier beïnvloeden. Toch zijn er aantal tips en strategieën die je op weg kunnen helpen om je winkans iets te verhogen.

Aantal spelers en speeltijden

Speel op gunstige tijden. Speel op tijden dat er niet veel andere bingo spelers actief zijn. Dit is dus voornamelijk op werktijden. In de avonden en in de weekenden zijn er meer mensen vrij en zijn er dus meer bingospelers online. Hoe meer bingokaarten je hebt, hoe minder andere kaarten er in het spel zijn en hoe hoger je winkans. Behalve het aantal kaarten waarmee je speelt, moet je ook kijken hoeveel spelers er actief zijn in een bepaalde kamer. Als er een bingkamer is met 50 spelers zal het bedrag dat je wint groter zijn en ook de jackpot van de betreffende kamer. Je winkansen zijn dan wel dan veel minder, hoe meer spelers er meespelen hoe kleiner de kans dat je kan winnen.

Je kan de beter gaan voor de kamer met weinig spelers, dan zal het bedrag dat je wint en de jackpot kleiner zijn, maar de kans om te winnen groter. Dus bereken eerst goed je kansen voordat je gaat besluiten in welke themakamer je gaat spelen.

Jackpot Soorten

Speel in een bingo room met een jackpot die de moeite waard is. Het is natuurlijk zonde om veel geld uit te geven aan bingo kaarten en weinig hiervoor terug te krijgen. Als je met teveel bingo kaarten speelt, dan kun je het spel en de nummers haast niet meer bijhouden. Je kunt dan minder geconcentreerd spelen en loopt kansen mis. Gelukkig hoef je bij een online bingo aanbieder dit niet zelf te doen en gaat alles automatische.

Elke aanbieder hanteert 2 soorten jackpots, de roomjackpot, dit is verbonden alleen aan de betreffende themakamer. Dit kan je ook alleen winnen als je in die themakamer speelt. De bedragen lopen meestal op tot een paar duizend euro. En start vanaf 0 euro. Deze valt wel regelmatig.

Dan heb je ook nog de progressive jackpot, dit is een algehele jackpot voor alle themakamers en om dit te winnen maakt het niet uit waar je speelt. Deze valt meestal om de paar maanden en je aanzienlijke bedragen winnen, als die op je valt. Je moet denken dan aan bedragen tussen de 50.000 en 200.000 euro. Lees de bingo termen goed, zodat je weet wat elke term betekent. br>
Zoals de naam zegt is dit een progressive jackpot, wat letterlijk betekent dat hij oploopt per spel, draai of inzet. Dit per aanbieder verschillend, elke aanbieder bouwt zijn progressive jackpot op een andere manier op.Hoe kan je deze winnen? Het mooie hiervan is dat hij gewoon random valt op een speler en het maakt dan ook niet uit wat je inzet is en met hoeveel kaarten je speelt!

Bij veel online bingo rooms heb je de kans om snel nieuwe mensen te leren kennen via de chat functies. Maak hier gebruik van. Je kunt dan met de andere spelers communiceren en bingo tips uitwisselen. Neem altijd even een pauze. Je behoudt dan het plezier in het spel en blijft ook geconcentreerd spelen.