Bingo Bonussen

Bij bingo is er een mogelijkheid om gebruik te maken van diverse bingo bonus aanbiedingen, ideaal natuurlijk en aantrekkelijk om eens het spel te gaan spelen en volop te kunnen profiteren. De eerste bingo bonus waar je van gebruik van kan maken is waarschijnlijk het welkomstbonus, dan krijg je van de aanbieder een geldbedrag of aantal credits, waarmee je kan spelen, deze kan je niet laten storten op je rekening, wel als je hiermee wint. Dit kan per aanbieder varieren. Deze opzet is ideaal natuurlijk want je kunt op deze manier gratis het spel uitproberen. Weet je al hoe het spel gaat? Dan hoef je natuurlijk niet te gaan kijken naar de spelregels, maar anders zou het een goed idee zijn om de regels eerst even door te nemen voordat je begint.

Bonus met geld storting

Wat heel vaak voorkomt bij aanbieders van casino en bingo spellen is dat je altijd eerst daadwerkelijk een geldbedrag moet storten op je spelers account en dat je hierna een bepaald bedrag bonus krijgt of je storting wordt verdubbeld. In de praktijk houdt het dus in, als je 100 euro stort, je wel soms 100 tot 500 extra bonusgeld kan krijgen. Dit is per aanbieder verschillend. Het loont dus soms wel om de bingo aanbieders te vergelijken en te kijken welke bonus systeem ze hanteren. Je moet je alleen niet altijd laten verleiden door de hoogte van de bonus die je krijgt. Kijk ook onder welke voorwaarden deze wordt aangeboden en aan welke eisen je moet voldoen om aanspraak te kunnen maken, dit is per aanbieder verschillend. Dus ken de weetjes en bingo geschiedenis goed. br>
Hoe hoger het bonusbedrag, hoe meer eisen en verplichtingen eraan kunnen zitten. Dit moet je wel vooraf realiseren, voordat je een account gaat aanmaken en geld gaat storten. Dus het is niet altijd dat de aanbieder met de hoogste bonus bedrag de beste bingoroom is, de voorwaarden hiervan zijn net zo belangrijk.

Als vuistregel kan je wel stellen als je storting wordt verdubbeld dat het meestal wel goed zit, gaan ze voor 100 euro geld storting, 1000 euro aan bonusgeld geven, is het aan te raden om de kleine lettertjes goed te lezen, dan weet je precies wanneer je aanspraak kan maken op deze hoge bonusbedrag.

Bonus zonder geld storting

Er zijn ook aanbieders die je een bonus geven zonder echt geld storting. De meest voorkomende is de welkomstbonus. Dit kan 5 euro zijn en kan oplopen tot 10 euro. Of je krijgt in plaats van een geldbonus, credits of een aantal vrije spelronde's dit is per aanbieder verschillend. Je kan alleen bij nooit met het bonusgeld, zonder dat je een echte eerste storting doet, geld winnen of deze laten storten op je bankrekening. Deze is meer bedoeld om kennis te maken met de bingo aanbieder en het testen van verschillende bingokamers. Je speelt dan als het ware in de funmode. Je hoeft dus niet te verwachten of te gaan zoeken naar aanbieders, die je zonder storting van echt geld je gaan verwelkomen, met grote bonusbedragen en optie van een bingo jackpot. Maar deze kleine bonussen zijn ook leuk, waarmee toch je gratis even het spel kan spelen en beleven.